divendres, 22 d’agost del 2008

GUINEA BISSAO





Un pais petitet, 1300000 hab. , la majoria molt bona gent . Llastima que l'altra minoria estigui al poder . L'idioma oficial es el Criollo , per sort n'hi ha una bona part que parla portugues. La capital, Bissao, es colonial, i molt petiteta i acollidora. La gent no t'atavala com a Senegal, que tranquils hem estat.



Veniam amb l'intencio de fer una petita estada a les illes de Bijagos, o les d'Orango. Pero la cosa es va complicar per questio temps -calers. Hi ha un vaixell a la setmana, i la tarjeta Visa aqui no val per res . Total va ser una mica fustrant. Pero de totes maneres, no es el millor temps per anari , la temporada de pluges.



Si aneu a Bissao, no deixeu de visitar el bar BAHIANA, alli trobareu en Josep, un catala afincat aqui, i un tio de puta mare. En Josep no esta gaire al dia del que passa al nostre pais, (no sabia ni que lo Guardiola entrenava al Barça), pero es una enciclopedia amb tot lo referent a Africa. No hi ha res com trobar gent aixi quan es viatja. Lo Josep ens ha donat un bon cop de ma.(Gracies Pep).




El BAHIANA es tota una referencia a la ciutat. Fins al punt de que la gent coneix mes el nom del bar, que de la plaça on s'ubica, la plaça CHE GUEVARA.



Despres de la nostra estada rapida a Guinea Bissao, on per cert hi va haber un intent de cop d'estat lo dia 6 d'agost, tornem a ser a Senegal amb la Poderosa intacta, i davant d'una platja de somni, Cap Skiring.

1 comentarios:

Pere ha dit...

cony de Josep! lo puta! se la sab llarga...
lo de recuperar la poderosa...jo no en donava un duro...jejeje
avantva doncs vailets!