divendres, 1 d’agost del 2008

SENEGALIS

Despres de la nostra breu estada a Mauritania, no hi ha gran cosa a veure a part de desert, camells, i cotxes trinxats. En arribar a Senegal l'atavalament va ser guapo. I vinga a parar-nos la policia, i vinga a demanar-nos papers, i la gent que no calla, en fi, que vam estar apunt de deixar lo pais de nou. Despres de 5 dies les coses estan mes tranquiles. Hem conegut a en Txerno, un Stan Fal, una especie de rastes que viuen per aqui.



Vam passar uns dies al llac rosa de Dakar, que fort Borges-Dakar amb la Poderosa!!. Semblaven tots molt bona gent, i molt simpatics. A la nit, mentre eram fent una cerveceta, va apareixe un negre amb los ulls blancs molt obert, que parlava molt depressa, vam deduir lo pitjor, algu intentava entrar a la Poderosa. Em sembla que la merda de cotxe que tenia el negre mai havia anat tan depressa. A tot taco ens va portar fins a la furgo, i per sort estava tot be. Lo tio estava molt mes esfarait que nosaltres.

Senegal ens agrada perque hi ha arbres, i herba. Despres de passar per Mauritania semblava que no podia ser. Lo que sembla queno pot ser es que es temporada de pluges, i cada dia vinga a ploure. Es va mullar tota l'ajuda humanitaria, i vam estar un dia secant-ho tot, i ficant-ho en sacs. Us podeu imaginar lo de curiosos que vam ajuntar. Un autentic escandol.

Ara ens dirigim al sud de Senegal evitant passar per Gambia. Comencem a estar tips de fronteres. Passarem uns dies a Casamance, lo poble del Stan Fal Txerno, ja que no ens parla d'un altra cosa. Sembla que sigui de Borges, que pesat!.

Ah! La Rosa ja ha trobat un negre que la venta.

2 comentarios:

flander ha dit...

Encara rai que teniu la furgoneta. Records de la mary, està pescant a la Loire.

bigB ha dit...

Ei brother, tens problemes amb la Ç, per escriure-la amb majúscula prem Alt+128 amb minúscules surt amb Alt+135. Bon voyage. Salutacions del David i del Hector