dijous, 30 d’octubre del 2008

Peregrinacio






Com li deia al meu bon amic Pere Torra, ja et pots imaginar com van les coses en un pais que es diu Ghana. Un pais on no es compliquen massa, i et dius igual que el dia de la setmana que vas neixer. Dillums, Dimarts.... En fi! Viure per veure.






De moment ens hi em instal.lat be, i passarem un mes a Funko Beach, al costat de Takoradi, en una mena de pensio i.legal al peu de la platja. Rejentada per l alemany Mathias, un tio que realment li falta un full, pero que al fondo es bona persona. Hem fet bones amistats per aqui, i aixo de tenir furgoneta... No em pregunteu com, pero porto 300 kg de ciment a la furgoneta. Suposo que per aixo son los amics.






Lo que mes ens fa patir es que s aproximent les eleccions. Pel carrer et vas trovant grups d incotrol.lats, tots exaltats, que fan realment por. Son autentics holligans, i les eleccions son com si d un partit de futbol es tractes. A les ultimes van morir unes 5 persones, i son uns dies que et lintxen per menys de que canta un gall. Seguirem les recomanacions de no deixar-nos veure massa, els dies avans, durant, i despres. Es molt facil fer tiro al blanc en aquest pais.