dijous, 26 de febrer del 2009

FESPACO










I a Oagadogou som de nou. Coincidint amb el festival mes popular de cinema africa, lo Fespaco, que no es lo mateix que Paco fes, que consti. Esta be, perque la capital, Waga, es un petit poblet, i com aquell que diu, ja en coneixem la meitat de poblacio.







La calor apreta mes que mai, i ja enyorem la brisa marina. Pero la simpatia de la gent paga per tot. Que bonic es tornar a trovar a vells amics, i com han canviat alguns. Ens estem posant al dia de totes les xafarderies. No em puc ni imaginar que passara quan arrivem al poble.








Africa es mistica diuen, i hi ha coses que per molt temps que passis aqui, si no hi has neixut, mai podras compendre. Si no que m expliquin lo del Jefe fetichista del poble? Guaridor amb medicina natural. Amb un dent de javali penjat al coll, i uns calsotets fets de pell de cabra. Fumant tabac en una pipa especialment disenyada per amb ell. Es la maxima autoritat al poble, i com es pot apreciar, es el que maxim s arrambla a la Rosa.
Un altra cosa es aquest noi que sembla lo Diminuto Mascara Sagrada, ( famos lluitador de lluita lliure mexica). I que en veritat, es un fetitxe en vida. Coses que els ingnorants no arrivarem mai a compendre.
Bo, de moment, aqui estem, a disfrutar del festival de cinema Fespaco. Ja us contarem si es pot comparar com lo que feiam al poble. Diferent segur que ho sera. Salut familia!!