dimarts, 3 de febrer del 2009

Quant de temps, no?. Ho sentim, i hem de dir que ho hem provat, i que la coneccio en alguns llocs d Africa acava la nostra paciencia. A sobre, un virus ens ha bloquejat les fotos, o sigui que de moment, sense fotos.

Som a Cotonou, capital de Benin. Molt voodoo, i molta mistica per aquestes terres. L altre dia, sense anar mese lluny, un senyor vestit de blanc ens va atansar a la platja. Era d un especie d esglesia. Encara que no se si la paraula esglesia seria la mes indicada. Ens va dir que havia tingut una revelacio esperitual. Que havia vist la nostra furgoneta en un accident. I per tal d evitar-lo, teniam que posar una pedra, un ou, i una espelma davant de cada roda, i pasar-hi per sobre. D aquesta manera evitariam l accdident. I ara us preguntareu si ho hem fet, o no? Vosaltros ho haguessa-ho fet?

La costa de Benin, igual que la de Togo, es molt petiteta, i l estem disfrutant al maxim, avans d anar nord. S hi esta molt be amb la brisa marina per dormir. Al nord es trova el parc natural de la Pendjari, un dels millors llocs de l Africa de l oest per a veure animals. A mes ara es bona epoca, ja que les plugesd han passat.

Prometem tenir us mes informats a partir d ara ( s intentara), i lo de les fotos mirarem d arreglar-ho.

Fins aviat familia.