dijous, 26 de març del 2009

DESDE MOROCO

I es que no hi ha un pais que vulguis passar mes depressa que Mauritania. Quina gent mes lladra i estafadora, i parlant be, ojo!. Es molt bonic, pero despres d un parell de dies de veure desert, ja n estas cansat. La cosa ha canviat bastant, i tots els saharauis van en 4x4 en lloc d usar lo tipic camell. Aixo comporta alguns problemes, per ejemple el numero de tormentes d arena ha augmentazt espectacularment els ultims anys. Els cotxes trenquen la capa de sorra superior, i marxa que es un contento.


Per aqui son islamistes, pero islamistes, islamistes. A les dones ni els hi donen la ma, ni com aquell que diu els hi dirigeixen la paraula. Son un zero a l esquerra vaige. Pero com que no volem cridar l atencio... Alla on vagis fes lo que facin.


La furgo sembla una pandereta de sorolls que fa, pero de moment aguanta. En arrivar a Safi li fara una bona revisio lo nostre amic Ahmed. La veritat amb la canya que li hem fotut, no li podem demanar mes a la pobreta.


Lo de les fotos no acava d anar a l hora. Quan puguem esperem poder penjar-ne unes quantes per millor mostrar-vos lo nostre viatge.


Marroc ens sembla ara com europa, tot ben asfaltat, i els restaurants nets, i curiosos. Que diferent esz veu de quan tires avall. Bo de moment nous som la. ALAJAMDULILA!!