divendres, 27 de juny del 2008

Demències Musicals de Cal Poll

Bones, Afrincadó & Co.

Intentaré acompanyar-te virtualment en aquest viatge a l’Africa amb diferents demències musicals interessants dels llocs per on us aneu movent…. igual te la pela.... però que hi farem.... m’han dit que posi coses, i les poso.... i a cagar. I si no trobo res dels llocs on estiguis, te posaré un vídeo dels Ramones o del Torrebruno i a la merda.

De Marroc val la pena començar amb els Masters of Jajouka , una de les propostes més psicodèliques i tranceres que hi ha per allí. La seva web oficial …… són de Joujouka , al nord del Marroc, més o menys per on estàs ara o aviat.
Estan connectats amb moltes propostes culturals del món occidental, des de Brian Jones dels Stones, Orenette Coleman, William Burroughs, Bill Laswell o els Sonic Youth amb els qui han fet algun concert junts.

Foten lo mateix tipo de música des de fot 1200 anys i diuen que si pots sentar-te a escoltar-los fumant lo que tenen per allí ……. doncs millor que millor, que entra millor la música que foten i igual s'arriba a entendre.

A vere si te fumes un porrets, entreu en trance i los hi demanes que te deixin tocar los timbals o la flauta aquesta i ho grabes i ens ho poses.... i si no los pots veure, te fots a tocar los timbals tu sol.....

Una mostra de la música que fan……

Au, salut.

1 comentarios:

Ra-Man ha dit...

Vaya, dons si que foten lo mateix tipo de musica desde fa 120 ayns, vaig coneixer als seus pares i ja els hi deia –fiqueu algun estribillo collons que aixo es fa una mica pesadet-, la coreografia?... de que fiquessin alguna chica tampoc res de res, l’unic que m’ha fet badar una mica amb lo que es fuma aqui es el joc de llums... collons tu quin colorido.