dimecres, 25 de juny del 2008

MON MOTOR desde Chefchaouen

Despres de travessar la peninsula passant per Manzanares el Real 'La Pedriza' i coincidint amb el partit Espanya - Italia, una sensacio estranya, al veurens envoltats per banderes espanyoles i crits d'ARRIBA ESPANYA, acompanyats amb pel imne nacional.

Tot just arribant a Jerez de la Frontera acmpanyts pel nostre amic Juanlu 'El Palmero' jerezano, la Poderosa va fer un gemec, i tot seguit una pudor de goma cremada.
Se li va encendre una llumeta vermella al 'salpicadero' (mala senyal) . Gracies al nostre amic David ' el Palmero' i Susana l'alemana , ho vam poder solucionar rapidament amb un mecanic d'extraperlo amic de la casa.

* Tensor i corretja de l'alternador trencats. Dins del que cap , encara vam estar de sort . Ven carregats d'havituallament creuem la frontera.

DIA 1

A l'altre costat , la circulacio caotica, i lo preu del gasoil (la meitat que estem acostumats a pagar ) ens recorda que ja som a l'Africa. AVANTVA!!!

PD: de tant petats que anem, la Poderosa no passa de 50 km\h a les pujades , ni tampoc pel parking del correfour ,ja que fa mes de tres metres.
Es dur ser una ONG!

1 comentarios:

Ra-Man ha dit...

Aixo de que sou una ONG deu venir de mONGolics no? Si feia olor de goma cremada es que os van fotre el pel un altra vegada amb el mandango de Cadiz, lo que pasa que os en doneu vergonya de dir-ho i culpeu a la pobra poderosa...
Em presento soc Tarzan, Ramon Tarzan, i com podeu suposar pel meu nom em podeu fer qualsevol pregunta sobre l’Africa, deixeu-vos estar de gugels yutubes i demes carallotades, jo os puc dir on comprar els millors taparrabos, com desfer-vos de un cocodril pesadet...