dilluns, 14 de juliol del 2008

DES DEL SAHARA



Mentres anem fent Km la ruta es torna mes arida, hem començat a trobar-nos les primeres dunes i els primers camells. Es perillos sortir de la carretera, ja que es facil quedar-se clavat.
Ahir mateix vam tenir que tirar un cable a un parell de gavatxos que estaven atrapats a l'arena.


Els controls policials han augmentat molt, i la zona es plena de militars pel conflicte saharaui. No se si es perque la zona esta menys poblada, o perque tots van a la seva, pero no ens atavalent tant. Aixo si! continuen vulguen comprar les bicis a tot preu. Sera millor que les venguem abanç de que mos les fotin, com los hi va passar als francesos al Senegal.


La carretera continua mes o menys per la vora del mar. El clima que ens trobem es molt agradable, sense massa calor pel dia, i hagent de fer anar la manta per les nits ( que be!!). El paissatje es desertic com si estractes dels Monegros, pero amb zones de dunes i amb camells pasturant.


Ara ens trobem Laayoune i continuem en direccio sud. Suposem que en un parell de dies ens trobarem a la frontera de Mauritania. Llarga vida als nens saharauis de les borges!!!!

1 comentarios:

Ra-Man ha dit...

que guapa la platja qesta amb lo barco... la rosa no es jinyava amb los sorollets nyigo nyigo que devia fer?