dimarts, 1 de juliol del 2008

"Gnawa"

Aquests cap de setmana hem estat a Essauira, un poble enmurallat pels portugesos tocant al mar, encara conserven algun canyo. Feien un festival de musica Gnawa, tots els grups toquen un instrument que sen diuen carcaves ,son com unes castanyoles de ferro.Imagineu el so que tenen!!!!xiqui_xic xiqui_xic!!!! que es clava al cap.

Aqui ens vam trobar amb gent de Borges, Arbeca i Vilanova de bellpuig, i els dos ultims dies em montat un campament garriguenc a la vora del mar, en una de les inmenses platges del marroc . Perque garriguenc ? Dons perque lo que ens protegia del vent i el sol era una gran borrassa de cullir olives !!!! i be que va!!;

Ara ens trobem a Safi, que en arab vol dir " BASTA! ", i es una paraula que fem anar ben sovint. La Poderosa es al taller, a fer una bona revisio a fondo per l'amic Addmed, que es un diminutiu de Mohammed. Com Josepet a Catalunya.

Segurament estareu vibrant amb lo triomf de la seleccio Espanyola. Quina sort ser tan lluny. Disfrute-ho!!. Per cert, hi va haver caravana de cotxes pitant al poble?

5 comentarios:

Jordi Calvís ha dit...

Hi va haver caravana de tres cotxes exactament. Carregat amb una dotzena de palatrecos tocant els collons amb lo pito que pretenien furtar la senyera indepe de la Garrigotaverna...

Ja ho diuen en anglès:

"While there'll be donkeys, they'll make packsaddles".

lanzapere ha dit...

alo Rosa i Petrus!!
salut i quintos desde unaltre tros d africa. benvinguts a la calima!!
(el dia de la final em va tocar treballar i vaig haver de donar moltes explicacins cuan em vaig negar am rodo a que em pintesin la bandera española a la front.al final tot va quedar amb un QUENOMEDALAGANACOÑO!!)
agrego de l' estravada el blog als favorites
amunt!

Ra-Man ha dit...

Aixo es un bloc de un viatge pel Africa indomita o un bloc del mundo deportivo... es que a la gent no els sembla apasionant lo de les castanyoles de ferro que fan xiqui-xic xiqui-xic i es claven al cap com dardos enverinats?
La pudorosa un altre cop al garatge? Potser seria interesant un album de fotos de tots els mecanics que us apedacen la fragoneta.
Una foto dels garriguencs amb estat de trance mentres intenten desentortolligar la musica hagues estat be , no?

flagman ha dit...

les converses que havia tingut amb la Rosa -mentre em tallava el cabell- del seu gran projecte d'aventura compartit amb el Perutxo, convertit ara en realitat....i és que és una bona veritat que tot arriba si un té voluntat ferma......molta sort i escolta'm que sigui un viatge plaenter i profitós en tots els sentits....que bé parlo quan vull....

sóc lo rebot del cal Capell i ja ho diuen: penal de gol és gol....

Ra-Man ha dit...

Dons si quen parles de be flagman, pero aixo del penal de gol es gol no ho acabo de entendre... insinues que la Rosa esta embarassada?